Соргове борошно і крупа - це безглютеновий, дієтичний, 100% натуральний продукт, для споживачів практично будь-якого віку, процес виготовлення якого виключає потрапляння в готову продукцію "стороннього" глютена. Це досягається за рахунок використання технологічного обладнання з переробки тільки для однієї агрокультури — зернового продовольчого сорго, яке є, само собою, безглютеновим. Прекрасно підходить, як для людей практикуючих здорове харчування, що ведуть здоровий і активний спосіб життя, так і для людей, які страждають такими захворюваннями як: глютена хвороба (целіакія) та діабет. Продукція із зернового продовольчого сорго добре себе зарекомендувала і користуються величезною популярністю вже багато десятиліть серед споживачів у США, Франції, Італії, Голландії, Польщі, Ізраїлі, ОАЕ, Індії, Пакистані, Австралії та інших країнах.