Крупу кукурудзяну дрібну Екстра ще називають "кукурудзяна манка" або "полента". Ця крупа ідеальна для приготування кукурудзяних каш та інших страв.
Саме з крупи кукурудзяної Екстра готуються такі національні блюда, як мамалига, банош, полента і інші.
Продукт пройшов додаткове очищення на сучасному оптичному сепараторі швейцарської фірми Buhler, не містить глютенсодержащие домішок. Кожна партія продукції з маркером "без глютену" проходить лабораторне тестування на відсутність глютену і має протокол з висновком.
Завдяки дрібної фракції, спеціальним "круп'яних" сортам кукурудзи і унікальної технології виробництва - приготування страв з крупи кукурудзяної Екстра займає лічені хвилини.
Особливості:
• Вегетаріанський продукт.
• Без штучних добавок.
• Дієтична.
• Без ГМО.
Спосіб приготування:
1 стакан крупи, 2 склянки води, сіль за смаком. Додати крупу в киплячу підсолену воду і варити 7-10 хв. На слабкому вогні періодично помішуючи. У готову кашу додати вершкове масло за смаком
Використовуйте крупу вищого для приготування клярі, при смаженні риби, як за основу в запіканки.