Ковбаса Varto Столична
Один із сортів ковбаси, яка подобається багатьом. Класична рецептура із застосуванням свинячого та яловичого м'яса обов'язково включає сало: за рахунок цього інгредієнта продукт ніколи не буде сухим. Яскравий аромат, насичений смак, ідеальний мармуровий зріз – ця їжа заслуговує на вашу увагу.
Метод сирокопчення
До остаточної кондиції підготовлений фарш доходить за допомогою витримки. У приміщеннях, де дозріває ковбаса, встановлено спеціальний температурний режим. Копчення відбувається за температури 18-25°С. Для досягнення бажаного результату потрібно немало часу – близько 30 діб. Ферментація і зневоднення дають необхідну структуру і той самий впізнаваний фірмовий смак.
У натуральній оболонці
Ще однією перевагою продукції стала натуральна оболонка, в яку вміщений склад. Таку ковбаску не обов'язково очищати від зовнішнього шару, що суттєво полегшує її подачу на стіл. Нарізав – і все готово!