Ковбаса Світ М'яса Махан
Початкове значення слова «махан» визначається як тюрксько-татарська сиров'ялена страва, основою якої була конина. Така ковбаса створювалася з цілісними шматочками м'яса та великими сегментами жиру. Враховуючи затребуваність яловичини у нашому регіоні, логічною гілкою розвитку для махану став варіант на коров'ячому м'ясі.
Особливості продукту
Як і класичний махан з конини, продукт марки Світ М'яса має чорно-рубіновий колір, що підтверджує його високу якість. Добірне м'ясо без прожилок дає ніжний смак та пружну структуру. Шматочки нарізають, солять і залишають дозрівати. Після цього масу формують та відправляють на етап в'ялення. Ковбаса огорнута штучною оболонкою, що допомагає зберегти її характеристики протягом усього терміну придатності.
Гастрономічна сумісність
Ковбаса добра як закуска: на столі завжди знайдеться місце цій страві. Рекомендується нарізати під кутом слайсами товщиною не більш 1.5 мм. Так ви отримаєте не лише гастрономічне задоволення, а й естетичне, милуючись гарним зрізом. Також можна використовувати махан як добавку до плову, що зробить його особливим на смак.