Ковбаса Сальчічон Екстра Espana розфасована нарізкою у вакуумній упаковці. Ця сиров'ялена ковбаса зі свинини різних сортів виготовлена в Іспанії за традиційною технологією. М'ясний фарш зі спеціями, серед яких обов'язково присутній перець і сіль, маринують добу, потім поміщають в натуральну оболонку і тривалий час в'ялять. Продукт зберігається при температурі 0 ... + 7 ° С. Термін зберігання - 180 діб в сухому прохолодному місці від дати виробництва. Після відкриття упаковки цей термін зменшується до 2-3 тижнів. Калорійність продукту складає 353 ккал / 100 г.
Кружечки ковбаси схожі на салямі. Вони мають апетитний запах і насичений м'ясний смак сиров'яленого продукту з пряними перцевими нотами. Ця пікантна ковбаса є готовою нарізкою до пива або вина, прикрасить собою будь-яке застілля. Її зручно брати з собою в дорогу або на пікнік. Вона відмінно поєднується з домашнім хлібом і сирами. Кружечки сальчічона можна використовувати для приготування піци, запіканок, бургерів, сандвічів та інших бутербродів.