Асортимент компанії Casademont досить обмежений, вона пропонує тільки найбільш популярні види м'ясних виробів. У першу чергу це знаменитий хамон – іспанський сиров'ялений окіст, та декілька сортів традиційних іспанських ковбас: фует, чорізо, салямі, сальчічон. Іспанські ковбаси давно знають і цінують в усьому світі. Компанія нещодавно запропонувала іі свої ковбаси у виляді снеків - у зручних нарізках та міні-упаковках.
Салямі - популярний сорт твердої в'яленої ковбаси. Салямі зазвичай поєднує декілька видів м'яса, і має витончений букет спецій – білий перець, гвоздику, мускатний горіх,кардамон. Іспанська салямі «дозріває» не менше 3 місяців, після чого додатково висушується у термокамерах. Салямі зазвичай має натуральну оболонку, яку не потрібно знімати. Салямі рекомендується нарізати максимально тонко, так краще розкривається її смак.