Ковбаски Соколовський Кабаносі Варшавські

Артикул: 2630307
220.90 грн
за 1 кг
Бренд
Вид ковбаси
напівкопчена
Вид м'яса
свинина
Добавки
без добавок
Вид оболочки
натуральна

Інформація про товар

Бренд
Країна виробництва
Україна
Тип пропозиції
вагові
Тип фасування
порція
Вид ковбаси
напівкопчена
Вид м'яса
свинина
Особливий сорт ковбаси
кабаносі
Добавки
без добавок
Вид оболочки
натуральна
Опис
Кабаносі – це довгі тонкі ковбаски родом із Польщі, які готуються із суміші пісної та жирної свинини, як правило, добре просоленої. Назва походить від запозиченого з тюркських мов слова «кабан», під яким у Польщі малося на увазі м'ясо молодої свині, що відгодовується в основному картоплею. Така свинина мала високий вміст внутрішньом'язового жиру. У процесі виробництва м'ясо перекручують на фарш, потім трохи коптять і довго висушують, щоб досягти мінімуму вологи в м'ясі, не додаючи при цьому жодних консервантів, фосфатів, барвників та підсилювачів смаку. Приправляється фарш великою кількістю перцю та часнику. Технологія забезпечує тривалі терміни зберігання і дозволяє обійтися без холодильника. Примітно, що кабаносі з'явилися в Польщі як закуска для мисливців та солдатів, які опинилися далеко від будинку, який їдять руками. Можна припустити, що форма кабаносі дозволяла вішати їх на шию у вигляді намиста або намотувати на руку як браслет, щоб не зупинятися, коли зголоднієш.
Склад
М'ясна сировина 85% (яловичина жилована 2 сорти, свинина жилована напівжирна, сало, м'ясо жиловане куряче), м'ясо птиці механічної дообвалки, білковий стабілізатор, вода питна, крохмаль картопляний, сіль кухарська харчова, цукор, гірчиця, перець білий, перець чорний, коріандр, стабілізатор (харчовий фосфат), глюкоза, підсилювач смаку (глутамат натрію), ароматизатор м'яса, антиоксидант (аскорбінова кислота), консервант (нітрит натрію).

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах