Кава Львівська Ранкова
Справжній ковток бадьорості, що зробить ранок приємним. Майстри компанії Віденська кава подбали про те, щоб забезпечити підвищену концентрацію кофеїну у продукті. При цьому вони зберегли чудову органолептику: напій характеризується насиченим смаком, у якому м'яко простежуються ноти солодкої карамелі. Аромат тонкий та шлейфовий – так і хочеться ще раз вдихнути.
Вражаючий купаж
Взяти найкраще від кожного з сортів – з цим під силу впоратися лише справжнім профі. Саме це й продемонстрували українські купажисти. В основі даної на 100% натуральної кави три сорти: арабіка Бразилія та дві робусти – Індонезія та Індія Черрі. Останній, незважаючи на поширену думку, що робуста малоароматна, руйнує всі стереотипи: вона пахне! І до цього ж дуже смачно.
Різновиди напою
Приготувати каву можна за будь-якою рецептурою: чи то класичний еспресо та його різноманітні варіації (доппіо, лунго, ристретто), чи м'які формати з молоком або вершками (лате, капучино, американо).