Груша талгарка
Або як ще її називають – талгарська. Цей фрукт відноситься до сортів з високою цукристістю, кислі ноти менш виражені в букеті органолептики. Аромат інтенсивний, із медовими акцентами. М'якуш плода має кремовий колір, дрібнозернисту структуру, груша хрумка і соковита.
Джерело фолієвої кислоти
Справжня знахідка для тих, хто хоче відновити імунітет, допомогти серцю і судинам правильно працювати, зміцнити структуру волосся і прискорити його ріст. На окрему увагу заслуговує вплив фолієвої кислоти на жіночу репродуктивну систему: вона здатна підготувати організм до майбутньої вагітності.
Інгредієнт для страв
Свіжа соковита груша смачна;сама по собі. При цьому, використовуючи талгарку, ви зможете приготувати смачний пиріг, солодке варення, карамелізовані плоди. Вона чудова у тандемі з сиром, горіхами, м'ясом. Солодкі чи солоні поєднання – підійде для будь-яких варіантів.