У складі фраголіно Majestico тільки вино (до 60% складу), натуральний виноградний сік і екстракт суниці. Смак і аромат фраголіно Majestico одночасно чітко винний і ягідний, але з тим легкий і приємний, завдяки натуральності інгредієнтів. Виноград для фраголіно і вин Majestico вирощують і збирають на 110 га власних виноградників поруч із заводом в провінції Модена. Для виробництва використовують класичні сорти винограду Санджовезе і Ламбруско, що вирощують на власних плантаціях в провінції Модена. Ніяких консервантів - саме такого старого традиційного методу дотримуються на заводі «Донеллі Вини». Наше нове фраголіно виробляють класичним методом Шарма (Method Charmat), а пастеризують тільки природним термічним шляхом (нагрівання). Всі ці переваги відчуваються в насиченому і натуральному смаку фраголіно і вин Majestico