Wild Turkey Rye - це класичний житній віскі зі штату Кентуккі. Майстер-дистилер Едді Рассел створив цей житній віскі міцністю 81 proof (40,5%) на честь першого дистильованого спирту в Америці.
Після перегонного процесу Wild Turkey витримується в бочках з американського білого дуба із глибоким ступенем обпалення. Сміливий смак жита підкреслюється нотками солодощів та спецій - потужною комбінацією, якою можна насолоджуватись як із льодом, так і у складі коктейлів.
Знаковий коктейль, який справді демонструє смак віскі: Манхеттен.
Цей король коктейлів був першим у якому був використаний вермут, як модифікатор та житній віскі, як основа. Він одночасно гіркий і солодкий, з легким трав’яним ароматом, що розкриває його фірмовий смак.
Хоч будь-який добросовісний бармен із задоволенням приготує його для вас, проте, це один із легендарних напоїв, вартий, щоб приготувати його самостійно.