Cardinal Manteau Rouge - виноградний бренді, виготовлений за класичною технологією з коньячних спиртів, які були витримані в дубових бочках не менше 3-х років. Подвійна дистиляція молодого коньяку здійснюється в традиційних мідних аламбіках. Правильність проведення процедури дистиляції гарантує міцність напою, а також збереження прекрасного аромату і смаку винограду. "Голова" і "хвіст" дистиляту відсікаються, і залишається тільки найчистіша частина продукту - "серце". Після трирічної витримки в бочках виноградний дистилят, який придбав за цей час красивий золотисто-бурштиновий колір і благородний аромат, розлучається чистою артезіанською водою до 40% вмісту спирту. Цукровий колер гарантує однорідність кольору. Отриманий бренді деякий час "відпочиває", а потім фільтрується перед розливом.