Білий амур із головою
Риба сімейства коропових, відома тим, що окремі особини здатні досягати великих розмірів – до 1.5 м завдовжки. Водиться у прісноводних водоймах. Продається в цілому вигляді з головою на вагу, щоб ви могли не обмежувати себе у варіантах подачі та приготування з її використанням. Стане коронною стравою святкового столу, взявши всю увагу на себе.
Корисна річкова риба
На постійній основі вживання цієї риби дає позитивний ефект у діяльності ЦНС, підтримці роботи серця та судин, зміцненні кісткових тканин. Це забезпечують фосфор, калій, кальцій, натрій магній, вітаміни А, С, Е та групи В. Багато м'яса – багато користі!
Особливості готування
Для кулінарії найкраще підходить доросла велика риба – з неї простіше видалити всі кістки. Солодкувате м'ясо добре поєднується з вершками, часником, зеленню, лимонним соком. Смак буде яскравішим, якщо попередньо замаринувати продукт. Амур можна смажити, запікати, готувати на грилі, мангалі чи фользі.