Артишоки "A Pero" у шматочках, приготовані на грилі та замариновані в оливковій олії, являють собою гастрономічні ласощі. Вони втілюють у собі вишуканість італійської кухні та підкреслюють унікальний смак цього особливого овоча.
Артишоки на грилі зазвичай мають ніжний, легко терпкий смак з примітною солодкістю, що компенсується легкими димними нотами від гриля. Замочування в оливковій олії додає гладкості та багатства, роблячи їх ідеальними для комбінування з іншими інгредієнтами.
Артишоки є хорошим джерелом дієтичних волокон, вітаміну C, фолієвої кислоти та магнію. Вони також містять цинаризин, речовину, яка була досліджена за її потенційні протизапальні та протиокислювальні властивості.
Артишоки "A Pero" на грилі можна використовувати безліччю способів. Вони чудові як закуска або гарнір, ідеально підходять для додавання в салати, піцу або пасту. Їх також можна використовувати як добавку до страв на грилі або до хліба з тапенадою.